Kul att du vill läsa mer om oss på OP2. Vi är ett modernt byggbolag som erbjuder entreprenad, om- och tillbyggnationer samt byggservice. Idag jobbar vi långsiktigt med flera stora fastighetsbolag – bland andra Vasakronan, Klövern, Humlegården och Ersta fastigheter.

Vi är stolta över vår standard. Internt kallar vi den för OP2-standarden. Den bygger på att leverera hög kvalitet, om och om igen. På så vis får vi ofta chansen att jobba långsiktigt med våra kunder. För att nå dit är vi raka, tydliga och transparenta. Vi jobbar dessutom målmedvetet för att skapa en trevlig arbetsmiljö där alla respekteras och mer än gärna får föra fram sina åsikter. Helt enkelt en arbetsplats att trivas och utvecklas på. Det har genom åren gjort OP2 till ett sammansvetsat, glatt och mycket kompetent gäng.

När det kommer till våra projekt är de – såklart i varierande storlek, men – ofta stora och komplexa. Vårt synsätt är däremot desto enklare: För oss är kvalitet helhet, eller som vi brukar säga – konsten att ständigt leverera en helhet utan brister. Med det menar vi en helhet in i minsta detalj anpassad efter respektive kund, och rådande förutsättningar. För att nå hela vägen dit anammar vi tydlig kommunikation, respekt för vårt yrke och alla dess utmaningar vi stöter på. Stora som små.

Just vår syn på en perfekt helhet gör att våra kunder kan lita på oss i alla lägen. Att de vet att vi respekterar och håller tider. Leveranstider såväl som tidsplaner och mötestider. Att vi utför ett litet jobb med en stor noggrannhet. Eller att vi i en stor byggnadsentreprenad levererar hög kvalitet – dag ett, dag 46 och alla andra dagar fram till överlämnande. Men vi finns såklart tillgängliga även efter det, om du behöver oss.

2018 omsatte OP2 Byggnads AB ca 400 mkr, och vi är en del av B38-koncernen. I dag jobbar vi främst mot fastighetsägare och fastighetsförvaltare. Men vi är alltid redo att leverera kvalitet för just dig. Det kan du lita på.

 Tveka inte att höra av dig.

Bästa hälsningar från oss på OP2.